Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Video afslører: Sådan fungerer iris-scanneren på Note 7

Video afslører: Sådan fungerer iris-scanneren på Note 7

En ny video viser den spåede iris-scanner på den kommende Galaxy Note 7 i brug, og det ser i den grad lovende ud.

Foto: Weibo.com

Om blot 11 dag vil Samsung løfte sløret for deres næste Note-telefon, og for hver dag, der går, bliver flere og flere informationer lækket og rygter bekræftet.

Èt af mange rygter har været den ventede iris-scanner, der på samme måde som fingerscanneren, vil lade dig komme ind i telefonen sikkert, nemt og hurtig.

Læs også: Skarpt billede af Note 7 og den nye S Pen sluppet ud

Ideen om at kunne låse sin mobil op med øjnene har længe været på tale hos Samsung, og nu ser det altså ud til at kunne blive en realitet med Note 7.

For en uge siden kunne vi her på Mobilsiden.dk vise skærmbilleder af den formodede iris-scanner i funktion, og nu er der så dukket en kort og noget sløret video op, der ikke desto mindre viser oplåsningen af Note 7 med øjenene.

Se: Sådan vil iris-scanneren i Samsung Galaxy Note 7 virke

Ud fra videoen at dømme, bliver denne scanner lynhurtig, og man kunne forestille sig, at udviklere også vil implementere den til andre apps, så du kan slippe for at skrive kodeord flere steder.

Spørgsmålet er så bare, hvorvidt en iris-scanner er nødvendig, når nu den normale fingerscanner allerede er både nem og hurtig at bruge. Det kan selvfølgelig være, at Samsung har gjort endnu mere ud af iris-scanneren, som vi endnu ikke har hørt om, men det er naturligvis kun gisninger.

Men denne og mange andre funktioner ved den nye super-phablet bliver vi meget klogere på, når Samsung tirsdag den 2. august afholder deres store lanceringsevent.

Rygte: Køb Samsung Galaxy Note 7 på lanceringsdagen

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies