Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Video: Asus på vej med nyt tablet produkt - fokus på skyen

Video: Asus på vej med nyt tablet produkt - fokus på skyen

Asus har nu leveret adskillige transformer produkter, og nu ser endnu en ud til at falde ned fra Asus skyen – se med her.

Asus har efterhånden leveret adskillige tranformer produkter. Siden Asus Eee Pad Transformer kom på gaden i 2011 er transformer stilen fra Asus eksploderet, med Transformer Prime og andre nye produkter.

Nu ser endnu en ud til at være på vej fra Asus, og denne gang er det med fokus på skyen. Eller det henledes man i hvert fald til at tro ifølge videoen der ”teaser” for den nye enhed.

For med ordene ”Skyens form er for evigt forandrende, uanset tid og grænser” er det ikke den fysiske sky vi kan se igennem vinduet Asus snakker om. Det er den voksende ”cloud” teknologi, som Asus i forvejen har haft en smule fokus på i deres tidligere produkter. Men nu skal have endnu mere opmærksomhed, i det kommende produkt.

Hvad det nye produkt byder på er endnu uvist, men Asus beder os om at følge med fra den 31. maj. Indtil da kan vi ikke gøre andet end at se på videoen herunder, som er frigivet af Asus for kort tid siden.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Rallerbabz 29-05-2012 14:14:03

Er det noget I vil følge som i har gjort ved Apple og Samsung's events?

0 0

Om brug af cookies