Video: Er dette iPhone 6c?

En lækket video afslører måske den kommende 4-tommer prisvenlige iPhone 6c fra Apple.

Video: Er dette iPhone 6c?

Lige nu får en video særlig opmærksomhed fra Apple-fans over hele verden. Videoen der er lækket af MICGadget, viser ifølge beskrivelsen et demoeksemplar af den meget rygtede iPhone 6c, der vil være Apples nye lille og prisvenlige iPhone.

Med til videoen hører nogle få kommentarer, der fortæller at den viste iPhone, angiveligt er et af de første testeksemplarer fra Foxconn fabrikken, hvorfor den endelige model kan være lidt anderledes.

Læs ogsåMulig iPhone 6C fanget på fotos

Designet er meget lig det vi kender fra iPhone 6s, men størrelsesmæssigt er iPhone 6c mindre end iPhone 6s. Skærmen på den *måske* kommende telefon er på 4 tommer.

Vi vil gerne understrege, at vi ikke kan verificere ægtheden af produktet i videoen, hvorfor alt skal tages med et gran salt, som det i øvrigt altid er tilfældet når det gælder rygter i mobilbranchen.

Kilde: MICGadget

Historien slutter ikke her

Næste artikel om temaet er også interessant. mobilsiden kunne ikke lade sagen ligge. 21/1/2016 samlede vi op på historien og publicerede en artikel der stillede skarpt på Nyeste iOS-opdatering kan hjælpe ældre iPhones – Læs mere her. Det sidste ord er ikke skrevet. Tjek seneste nyt her.