Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Video: her er fronten på Samsung Note 8

Video: her er fronten på Samsung Note 8

Frontpanel på Samsung kommende Note 8 phablet kan ses i lækket video.

Samsungs flagskib for efteråret, stormobilen Galaxy Note 7, endte i en massiv hovedpine for selskabet. Efter to runder tilbagekaldelser på grund af brandfarlige batterier måtte mobilen til sidst trækkes ud af handlen.

Læs også:  Samsung Note 7 gør comeback - til nedsat pris

Fadæsen endte med at koste Samsung svimlende milliardbeløb, hvorfor det synes usikkert hvorvidt Samsung frem over ville holde liv i Note-familien.

En video af frontpanelet på den formodede Note 8 viser dog, at udviklingen af afløseren er i gang.

Det er ikke hele telefonen der ses på videoen, men frontpanelet alene afslører, at det aflange, næsten kantløse format som Samsung introducerede med S8 vil leve videre i Note 8.

Samtidig ser kanterne ud til ikke at være så afrundet som hos S8-modellerne, hvilket peger i retning af et mere kantet design i den kommende toptelefon.

Størrelsesmæssigt ser frontpanelet ud til at matche de verserende rygter om et 6,3 tommer stort display. Det er i midlertidigt meget tæt på dimensionerne i den store S8 Plus, hvilket vil tvinge Samsung til at byde på mange features for at få Note 8 til at adskille sig fra S8 Plus.

Hvornår Note 8 vil debutere er fortsat uvist, i de senere år, har Samsung foretrukket at lancere serien tidligere og tidligere i efterårssemestret.

Se også:  Analytiker: Samsung Galaxy Note 8 får dual-kamera med 3x zoom

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies