Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Video: Mere om Google Now til Android

Video: Mere om Google Now til Android

Googles nyeste påfund er hjælp til hverdagen i form af Google Now, en interaktiv tjeneste der holder dig opdateret.

Google Now blev introduceret under Google I/O 2012, som en af de nye features, der kommer sammen med Android 4.1 Jelly Bean.

Google Now holder ikke alene dig opdateret, den sørger hele tiden for at have de rette informationer klar til dig, når du har brug for dem.

Applikationen er interaktiv på flere områder, og udover at holde dig opdateret uden at røre en finger, så kan du også bede den om hjælp ved at snakke til den.

Google Now er endnu mest orienteret til det amerikanske marked, men flere features vil også være funktionsdygtige i andre lande.

Tjek applikationens hjemmeside her, eller se en introduktionsvideo af Google Now herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Christiansen 03-07-2012 01:27:46

Google voice er som sådan ikke noget med Google now(nu). Det er bare en optimering af voice search. Google now virker ganske fint i Danmark, med måske undtagelsen af sport, kan ikke rigtig teste det da fodbold sæsonen er slut. Men transport virker fint. Jeg kan altid se hvornår den næste bus går til jobbet og er jeg i nærheden af stoppe steder er Google now klar med bus planen for stedet. Virkelig et spændende tiltag som jeg er sikker på nok skal blive et hit.

0 0

Om brug af cookies