Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Video: Nyheder fra årets Ceatec messe i Japan

Video: Nyheder fra årets Ceatec messe i Japan

Se en Fujitsu-telefon med to skærme, brille med forstærket virkelighed fra NTT DoCoMo og meget mere fra Ceatech messen i Japan.

Ceatec messen i Japan er som regel altid ganske underholdende at følge. I denne video får du en gennemgang af nogle af de mere interessante produkter, der blev præsenteret.

Der er blandt andet en virtuel tour guide med en brille fra NTT DoCoMo kaldet AR Walker, den sættes på øret og kan registrere i hvilken retning du kigger.

Se for eksempel op mod himlen og få vejr-info, eller se lige ud og se navigationsinfo. Det er dog på nuværende tidspunkt kun ment som et research-projekt.

TDK fremviser fleksible OLED-skærme, som blandt andet kan bruges i mobiltelefoner. Ifølge TDK skulle de ramme massemarkedet næste år, og nås dette mål, bliver TDK de første til at masseproducere de fleksible OLED-display.

Fujitsu viser en telefon med to store skærme, den ene kan eksempelvis bruges til at vise en liste over e-mails, og indholdet kan derefter vises på den anden skærm. Der er dog ingen planer om at producere telefonen til forbrugere.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies