Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Video: Så meget kan en smartphone med 4 GB RAM

Video: Så meget kan en smartphone med 4 GB RAM

Smartphones med 4 GB RAM begynder at komme på markedet, men hvad kan du med dem? Det undersøger en YouTube-bruger.

En bruger på YouTube har sat sig for at undersøge, hvor meget du rent faktisk kan have gang i på én gang med en smartphone, der er udstyret med hele 4 GB RAM.

Smartphones med 4 GB RAM, eller hukommelse, begynder så småt at titte frem. ASUS er med sin ZenFone 2 den første til at introducere den store mængde af RAM på smartphonemarkedet.

Læs også: Asus lancerer ZenFone 2 til røverpris

Netop ZenFone 2 bliver sat på prøve i videoen på YouTube, hvor manden i videoen udnytter de 4 GB RAM til det absolut maksimale ved at have hele 6 grafikkrævende spil kørende på samme tid:

Real Racing 3, GTA San Andreas, N.O.V.A. 3: Freedom Edition, Asphalt 8: Airborne, FIFA 15 Ultimate Team og Modern Combat 5: Blackout.

Igennem 2 minutters intensivt spil og konstant skiften mellem de 6 spil viser ASUS ZenFone 2, hvor store mulighederne er med den ekstra mængde RAM. Der er ingen tøven at spore hverken i spillenes gameplay eller når der skiftes mellem dem.

Læs også: ASUS introducerer ZenFone 2 i Europa

Den lovende præstation skal dog ikke kun tilskrives de mange GB RAM, men også 64-bit Atom-processoren fra Intel samt grafikchippen med navnet PowerVR G6430.

Se videodemonstrationen af de 4 GB RAM i videoen herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies