Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Video: Se Google Nexus 4 by LG med 4G

Video: Se Google Nexus 4 by LG med 4G

Nexus 4 har 4G-teknologien indbygget, men kræver det vælges manuelt samt man har de rette frekvenser på netværket.

Google Nexus 4 by LG
Google Nexus 4 by LG

Google Nexus 4 by LG er den første telefon, som er født med Android 4.2 Jelly Bean – endda i den ”rene” version, hvor producenterne ikke har lavet deres egne tilpasninger. Men brugere har efterspurgt 4G-teknologien.

Nu ser det ud til, at den måske er i telefonen alligevel – godt gemt og ikke aktiveret men desværre kun til få udvalgte netværk. Nedenstående video viser, at en bruger i Canada har fundet ud af, hvordan han kan bruge LTE-netværket på Nexus 4 telefonen.

 - Web-tv: Google Nexus 4 by LG først i Danmark – testen er i gang

Brugeren er på det canadiske Telus netværk, som har frekvenserne 1.700 og 2.100 MHz.

For at aktivere LTE-delen i Nexus 4 telefonen skal du dog lave lidt ”work-around”. Du skal nemlig taste koden *#*#4636#*#*, og derefter kan du se telefonens oplysninger. Nederst står netværked, som er foretrukket – men trykker du der kan du efterfølgende selv vælge netværkstype.

Dette fungerer desværre ikke i Danmark. Mobilsiden.dk har efterprøvet og testet på Nexus 4, men i Danmark benyttes 800, 1.800 og 2.600 frekvenserne til 4G-teknologien, hvilket telefonen umiddelbart ikke understøtter.

Nexus 4 med 4G - virker ikke i Danmark

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Larsen 24-11-2012 16:49:15

Der er heller ingen i Danmark(eller nogle andre steder i verdenen) der vil downloade med 42Mbit/s.

Der er selvfølgelig forskel på teori og praksis, i teorien med intet signal-tab, 20MHz båndbredde i en 2x2 antenne konfiguration nå op på 100Mbit/s, 75Mbit/s med 1x1 konfiguration.

I laboratorie forhold er det allerde fastslået den i det mindste kan køre 1x1, 20MHz og opnå en hastighed på 75Mbit/s, der har ikke været mulighed for at teste om en 2x2 konfiguration virker endnu.

Derudover kan det jo være udbyderen selv som der har sat hastigheden.

0 0

Om brug af cookies