Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Video: Se Nokias nye styresystem på tavle-pc

Video: Se Nokias nye styresystem på tavle-pc

En video med Nokias nye mobilplatform er dukket op på YouTube. Softwaren kører på en tavle-pc, som ifølge rygterne er et kommende Nokia-produkt.

Under Mobile World Congress i februar annoncerede Nokia og Intel, at de samarbejder om udviklingen af en ny mobilplatform ved navn MeeGo.

Idéen er, at platformen skal kunne fungere på flere forskellige typer af produkter – det vil sige alt fra mobiltelefoner til fjernsyn.

I videoen nedenfor kan man imidlertid se en demonstration af MeeGo på en tavle-pc.

Ifølge Mobil.se kan tavle-pc’en i videoen meget vel være en prototype af et kommende Nokia-produkt, kaldet Z500. Den skulle angiveligt blive udstyret med en touch-skærm, der måler mellem syv og ni tommer.

Se video...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

07-07-2010 13:44:35

Det ser godt nok lækkert ud, håber at de kan få noget skub i den app store, ellers er der nok ikke meget at komme efter for meego...

0 0
Henrik 07-07-2010 15:18:29

Ja, der er ikke så mange apps til Maemo/Meego endnu på Ovi Store, dog så jeg at Angry Birds i fuld version lige er poppet op.

Anyway, jeg tror bare lige at udviklerne skal opdage, at de bare skal lave tingene med Qt SDK'en, og så virker det både på Symbian og Meego, uden det store ståhej.

Alt grafik er OpenGL 2.0 på både Symbian^3 og Meego, som på iPhone og iPad, så det er gør det hele nemt for spil-udviklerne også.

0 0

Om brug af cookies