Vil dit Facebook-crush scores af dig? Ny app afslører det

En ny app giver dig mulighed for, at finde ud af om dit Facebook-crush vil scores af dig – du er anonym indtil der er et match.

Vil dit Facebook-crush scores af dig? Ny app afslører det

En ny dansk udviklet iPhone applikation, Chilinut, som er tilknyttet Facebook kan hurtigt og nemt hjælpe dig med, at finde ud af om ham dit Facebook-crush er klar på en fræk aftale. Det skriver Ekstrabladet.dk.

Du kan via din iPhone tagge alle på din venneliste, som du synes er ”hot” eller ”chili”. Chili-ikonet betyder, at du betegner den taggede som et scoreemne og gerne vil have en fræk aftale med vedkommende. Og der er ingen fare på færde, for den anden part opdager det kun, hvis det er gensidigt – og han/hun også tagger dig som ”chili”.

Hot-ikonet giver du de af dine Facebook-venner, som du beundrer eller synes er cool.

Lige nu virker applikationen ”kun” med dine Facebook-venner, men firmaet bag vil videreudvikle den.

 – ”Vi vil udvikle den, så den ikke kun inkluderer Facebook-venner, men så man inden for en radius af for eksempel fem kilometer kan tagge folk, der også har app’en. Så hvis du står på Strøget i København, kan du lynhurtigt finde en, som du finder chili, og som også tagger dig som chili. Og så vil man også kunne sende en kort besked med til sin udkårne,” lover Henrik Andersen, der står bag applikationen, til Ekstra Bladet.

For at se et match, skal du dog have betalingsversionen af Chilinut, som koster 20 kroner. Men indtil du får et match kan du nøjes med gratisversionen.

Du kan downloade gratisversionen af Chilinuts i Apples App Store.