Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vil du have ekstratjenester i mobilabonnementer, ja eller nej tak? [Afstemning]

Vil du have ekstratjenester i mobilabonnementer, ja eller nej tak? [Afstemning]

Telmore har lanceret et abonnement, hvor du får en masse ekstra tjenester med, mod en lille merpris, selvfølgelig, men vil vi have de flere tjenester?

Telmore har lige lanceret deres nye abonnement, Telmore Play, som er et normalt abonnement med 5GB, fri tale, sms og mms, men oven i hatten får du også 12 tjenester, hvor der både er lidt til film og tv-nørderne, musik-fans, mode-entusiaster, ja faktisk noget til de fleste interesser.

Læs mere om Telmore Play her

For nogen er Telmore Play en mindre revolution, men eksempelvis Telia har i lang tid tilbudt Spotify og HBO til deres kunder, så helt nytænkende er det dog ikke, selvom Telmore går et langt skridt videre.

Nu spekuleres der selvfølgelig i, om resten af branchen vil følge trop og tilbyde flere services mod en højere pris på abonnementet. Men er det overhovedet en vej I, forbrugerne, ønsker teleselskaberne skal gå?

Afstemning

Vil du have flere tjenester i dit mobilabonnement?
Se resultatet her
Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Peter Lyck 14-06-2014 18:38:07

Først den sædvandlige kommentar til jeres afstemning. For det første er det en meningsmåling ikke en afstemning. Desuden er jeres svar igen dobbelt, hvis jeg svarer ja, så skal jeg samtidig svare positivt på noget andet. Hvorfor ikke nøjes med ja, nej og måske, drop popppen.

angående spørgsmålet, så synes jeg først det bliver rigtigt interessant i det øjeblik der er frit eller meget højt dataforbrug med. Det muligt Telmore siger de fleste bruger tjenesterne på wifi, men hvorfor ikke give mig mulighed for at bruge dem overalt. Overordnet synes jeg ideen virker god, især hvis der i fremtiden kommer nogle valgmuligheder.

2 1
Simon\n 14-06-2014 12:30:48

Jeg havde hoppet på den, hvis jeg i det lange løb kunne spare penge. Jeg abonnere alligevel på HBO, Netflix osv. men hvis jeg tilføjer HBO pris til mit nuværende mobil abonnement så bliver det dyre hvis jeg skifter til telmore play. Men nu sidder jeg så med en musik tjeneste fra Yousee som jeg ikke kan slippe af med, da det kommer fra mit internet.

Så jo hvis jeg betalte for HBO og Spotify eller lignende så havde jeg skiftet med det samme. udelukkende fordi jeg kunne spare penge.

Så for nogen kan det svarer sig at skifte, hvis de allerede abonnere på tjenester eller lignende der indgår i den nye pakke. mens andre vil være bedre tjent med de gamle abonnementer.

(I burde tilføje en i jeres lille survey: Hvis jeg samlet set kan spare penge, ser jeg gerne sådan et abonnement)

0 0
R.A. 13-06-2014 19:13:32

Alle de tjenester Telmore tilbyder, har jeg intet behov for og vil derfor ikke betale ekstra for. Telia tilbyder Spotify Premium (som jeg allerede har et abb på) og mobilforsikring inklusiv i deres abb, hvilket giver en rigtigt god pris for mig - hvis man regner med at jeg i forvejen betaler 100 kr. for Spotify.

Så, det kommer an på hvilke tjenester der er med.

0 0
jonasbh 13-06-2014 15:14:48

Nu får man stor mængderabat via Telmore. Derfor har jeg svaret Ja. Hvis nu HBO, TV2 Play og DR app får støtte til Chromecast, så kunne rabatten blive ekstra stort, for så kunne jeg droppe kabel TV

0 0
Footiefan 14-06-2014 00:30:41

Ser ud til det er TV2 Play On Demand de tilbyder?? - så ingen live TV2.

3 0
Da Nizzel 13-06-2014 15:09:10

Giv folk mulighederne til let at vælge tjenester til/fra, sådan som man kan med Telmore og sikkert mange andre. De her faste pakkeløsninger er bare for gammeldags og hvem vil betale for flere forskellige fri-musik-tjenester.

3 0
Urbanus 13-06-2014 23:33:02

Grunden til at de kan tilbyde så mange tjenester til en så fordelagtig samlet pris, er jo at du køber det som en samlet pakke. Hvis man fik frit valg, ville det jo logisk set blive meget dyrere, da det vil skulle sammenlignes med at købe tjenesterne enkelvis, og hele bundling-ideen er dermed væk.

Vi er så ovre i den diskussion der har været med tv-pakker i årevis. Frit valg lyder jo rigtig for alle, men den eneste grund til at man kan få et stort antal tv-kanaler med stor bredde, til en nogenlunde fornuftig pris, er at man sælger det som en samlet pakke, hvor alle betaler for alles udbud, og dermed holder prisen for den enkelte kanal nede. Alternativet bliver bare at langt færre vil købe den enkelte kanal, og kanalen derfor skal have en højere pris pr. kunde. Resultatet bliver blot at man får 4 kanaler for samme pris som man før kunne få 20 for...

2 0
Da Nizzel 14-06-2014 00:08:39

Jeg er helt med på at det bliver billigere med en samlet pakke. Men vil jeg selv købe en pakke hvor jeg ved at jeg ikke vil komme til at bruge 80% af det, Nej

2 0

Om brug af cookies