Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vil du teste vores nye ting?

Vil du teste vores nye ting?

Vil du være med til at udvikle Mobilsiden.dk, Mobilpriser.dk, Mobildebat.dk, Mobilauktion.dk eller Frisms.nu?

I forbindelse med den fremtidige udvikling på Mobilsiden.dk, Mobilpriser.dk, Mobildebat.dk, Mobilauktion.dk og Frisms.nu, inviterer vi DIG til at deltage i vores Facebook-gruppe.

Vi bruger gruppen til, at præsentere forslag og til lukkede betatests af nye ting i vores netværk. Det er vores mål, at samle en stor gruppe af interesserede brugere, som kan komme med tilbagemeldinger. Derudover kan du via gruppen også møde andre som besøger vores sites.

Den første betatest er allerede online og flere følger.

Er du interesseret så er det her det foregår:
http://www.new.facebook.com/group.php?gid=6776734397
Du kan også søge på "Mobilsiden.dk" på Facebook for, at finde gruppen.

Læs også:
 - Tip: Sådan finder du os på Facebook

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Michael 10-11-2008 09:53:39

Ikke nok med at man skal oprette sig som bruger på:
Mobilsiden
Mobildebat
Mobilsalg
FriSMS
Nu skal man også oprette sig på Facebook????

Kunne man ikke lave så man logger på en gang istedet for alle de oprettelser og så lægge den fremtidige udvikling på jeres egen side og ikke tving os til at bruge Facebook for at være med!

0 0
Mobilsiden.dk 10-11-2008 10:01:15

Hej Michael. Du har helt helt ret. Vi har et kaotisk loginsystem på vores sites! Men jeg kan love dig, at den del bliver rettet. Umiddelbart vil jeg gætte på første kvartal 2009, så skulle alle sites være kørt sammen med ét login.

Omkring Facebook er sagen lidt vanskeligere. Vi har valgt at lave en Facebook-gruppe, simpelthen fordi det er lettere for os at håndtere og fordi vi gerne vil i kontakt med andre brugere, end f.eks. dem på Mobildebat.dk hvor de ellers havde været naturligt at lave sådan en test. Men ingen problem. Send en mail på brugerservice @ mobilsiden.dk så får du en mail med adgangen til testen (ps. gælder i øvrigt også alle andre, der ikke har Facebook).

0 0

Om brug af cookies