Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vil du være med til at knække koden?

Vil du være med til at knække koden?

Knæk koden i Da Vinci Mysteriet og vind et adgang til et reallife-eventyr i Paris.

Knæk koden i Da Vinci Mysteriet og vind et adgang til et reallife-eventyr i Paris.
Knæk koden i Da Vinci Mysteriet og vind et adgang til et reallife-eventyr i Paris.

I den kommende storfilm om Da Vinci Mysteriet (der er verdenspremiere fredag den 19. maj) er det Sony Ericssons telefoner, der bliver brugt til at løse et af tidens mest spændende mysterier.

Filmentusiaster fra hele verden kan derfor i den kommende tid kvalificere sig til og være med til at opklare mysteriet i ”The Da Vinci Code Trial.

I filmen er det nogle af Sony Ericssons mest populære modeller, som K600 (3G-telefon), smartphonen P910 og endelig Z300, der bruges.

Det er den nyeste mobiltelefonteknologi, som filmens karakterer bruger til jagten på at opklare mysteriet.

Sony Ericsson giver som nævnt tidligere i artiklen filmentusiaster muligheden for at bruge deres evner til at løse mysteriet.

Deltagerne udfordres til at løse seks krypterede puslespil, og på den måde finder man ud af, hvad der egentlig skal til for at komme et skridt videre til endnu et niveau – det foregår på tid, naturligvis.

Til den ultimative krimigåde er der en tur til Paris. Her vil man få brug for alle de spændende features på de mest moderne telefoner fra Sony Ericsson i et såkaldt ”real-life” eventyr, der endvidere er styrket med Wayfinder GPS-navigation.

Deltag på www.sonyericsson.com/davincicodetrail

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies