Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vil Facebook købe BlackBerry?

Vil Facebook købe BlackBerry?

Rygte: Skal man tro rygterne, så kan et muligt køb af BlackBerry måske være på vej fra Facebook af.

Mobilbranchen summer af rygter og spekulationer hver eneste dag, og det er ikke alle rygterne der holder vand, men engang imellem så er den god nok. Et af de nyeste rygter går på, at Facebook har interesse i at overtage hele eller dele af BlackBerry.

Facebook har længe været interesseret i, at få styrket deres tilstedeværelse på mobilmarkedet og nu mener rygtebørsen altså det kan ske med et opkøb af BlackBerry.

Topchefer fra BlackBerry skulle angiveligt have været fløjet til Californien i al hemmelighed i sidste uge, hvor møder med topfolk fra Facebook skulle have fundet sted. Det skriver Computerworld.dk. Dog er det dog, ifølge Wall Street Journal, uklart hvad mødet udmøntede sig i - ingen af selskaberne ønsker at udtale sig til avisen.

Wall Street Journal mener dog, at mødet mellem BlackBerry og Facebook endnu engang giver næring til spekulationerne om, at Facebook er på vej med en smartphone.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

30-10-2013 19:16:36

Nu har alle snart været kædet sammen med RIM og opkøb af dem.

0 0
Jesper Søgaard 31-10-2013 08:22:50

Jeg har svært ved at forestille mig hvorfor Facebook ville købe Blackberry. Det er to helt forskellige brancher. Facebook har allerede brændt nallerne på en dedikeret Facebook-telefon (HTC First). Godt nok er de blevet børsnoteret, hvilket lægger pres på at der skal skabes profit, men det er ikke ved at købe en falleret mobilproducent!

0 0
Om brug af cookies