Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vil iPhone 7 få følgeskab af trådløse høretelefoner?

Vil iPhone 7 få følgeskab af trådløse høretelefoner?

Med de nye iPhones tyder alt på, at jackstikket forsvinder, og det kan bane vej for et par Bluetooth-høretelefoner fra Apple.

Konceptbillede, der illustrerer et par mulige trådløse earpods
Konceptbillede, der illustrerer et par mulige trådløse earpods

Alt tyder på, at Apple vil skrotte det klassiske høretelefonstik, når de næste iPhones bliver præsenteret til efteråret. På utallige billeder og videoer ses de nye modeller med kun en lightning-port, og det har fået mange til at spekulere på, hvordan man nu skal lytte til musik på sin iPhone.

Et svar kunne være trådløse høretelefoner. Angiveligt skulle Apple arbejde på et par Bluetooth Earpods, der, helt uden ledninger, vil kunne bruges sammen din iPhone. Vi har før omtalt dette rygte, men nu er det kommet lidt mere til historien.

Læs også: Video viser igen iPhone 7 uden jackstik

Produktet er spået til at få navnet AirPods, som for nylig er blevet ansøgt til at blive et registreret varemærke, angiveligt underskrevet af en højtstående Apple-medarbejder, beretter Appleinsider.

De såkaldte AirPods vil blive helt ledningsfri, og er derfor også rygtet til at kunne lades trådløst op. Det lyder meget lovende, men umiddelbart skal vi dog ikke forvente, at de nye Bluetooth-høretelefoner kommer med i pakken, når iPhone 7 bliver sendt ud.

Alt tyder nemlig på, at de kun vil blive tilgængelige som et ekstra tilbehør, og vi må i stedet kigge mod andre løsninger for musikafspilning i de nye iPhones.

Læs også: Sådan ser den nødvendige jack-adapter ud til Moto Z

På billede ses mulige billeder af et par lightning høretelfoner (venstre) og en ligthning til jackstik-adapter (højre)
På billede ses mulige billeder af et par lightning høretelfoner (venstre) og en ligthning til jackstik-adapter (højre)

Her har der på den en side været tale om et sæt lightning-høretelefoner, som skulle ligne de tidligere par, men altså med et lightning-stik i enden.

Samtidigt har vi også set billeder af en adapter, der vil gøre det muligt at bruge de almindelige høretelefoner fra Apple.

Hvad Apple dog helt præcist vælger at putte i kassen sammen de næste iPhones bliver vi forhåbentlig meget klogere på, når vi engang til efteråret bliver præsenteret for de nye telefoner.

Læs også: Nyt billede afslører iPhone 7 i alle fire farver

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies