Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vil Microsoft købe Netflix?

Vil Microsoft købe Netflix?

Aktiekursen for Netflix har netop taget et stort spring op. Dette er sket på baggrund af rygterne om, at Microsoft skulle overtage selskabet.

Foto: Netflix

Microsoft er netop nu i medierne med deres Windows 8 og Windows Phone 8 lancering.

Men nu ser det ud til, at de måske er på vej til at komme endnu mere i medierne, sammen med Netflix. Ifølge Forbes og flere andre amerikanske medier, så forsøger Microsoft netop nu at overtage Netflix.

Microsoft skulle angiveligt være parate til at betale 90 dollars per aktie, en pris som inden rygterne lå på aktiekursen 58 dollars.

I en officiel meddelelse til det amerikanske børstilsyn, SEC, lyder det blandt andet, at Netflix kan have en ”betydelig strategisk værdi” for større selskaber. Denne meddelelse giver genlyd på rygtebørsen, som nærmest tolker det som en bekræftelse, af et muligt salg til Microsoft.

Rygterne har tidligere også kørt på, at Amazon, Yahoo og Apple har ønsket at overtage Netflix, dog virker det til der er mere hold i Microsoft-rygterne.

Hverken Netflix eller Microsoft har dog ønsket at kommentere på rygterne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Tobias Nordahl 02-11-2012 01:23:22

Jeg må sige at Netflix på Windows 8 fungerer bedre end selve hovedsiden (Netflix.com)... :-) Jeg blev godt overrasket, da jeg navigerede rundt i denne app.

0 0

Om brug af cookies