Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vil Samsung afskaffe den almindelige Galaxy S-model?

Vil Samsung afskaffe den almindelige Galaxy S-model?

Den seneste tid har vi været vant til at se Samsungs S-serie i både en almindelig og en edge-udgave, men snart kan den sidstnævnte få lov at stå alene.

Vi har netop set det på den nye Galaxy Note 7 - den flade version er ude, og tilbage er kun én variant, med buede kanter i Samsungs edge-display.

Nu tyder det på, at det samme kommer til at ske med Samsungs Galaxy S-serie, hvor vi til foråret formentlig kun vil blive mødt af én model, nemlig Samsung Galaxy S8 edge, eller hvad de nu vil kalde den.

Således vil den almindelige flade S-udgave forsvinde fra produktporteføljen, og vi må tage til takke med den kantede variant. Det skriver Korea Herald ifølge Pocketnow.

Se også: Samsung Galaxy Note 7 kommer i en endnu vildere variant

Spekulationerne kommer efter en udtalelse fra lederen af Samsungs mobile afdeling, Koh Dong-jin, der i New York fortalte: “Samsung har overvejet at gøre edge-displayet til identiteten for Galaxy S Smartphone-lineuppet, hvis firmaet kan formå give kunderne differentierede brugeroplevelser gennem software og brugervenlige funktioner (til den buede skærm)”

Bliver dette en realitet, ja så er det altså et farvel til den klassiske S-model, som vi kender den. Men det er nu ikke så underligt, at det netop er den buede model, som Samsung vil satse på.

Selvom den koreanske gigant var klar til at shippe lige mange modeller af både S7 og S7 edge ud, så er det klart edge-udgaven, der er blevet solgt flest af og yderligere er denne model også den dyreste af de to. Lægger man to og to sammen, ja så står det meget klart, hvorfor de vil fokusere på denne variant.

Se også: Samsung Galaxy Note 7 vs. S7 edge - hvilken skal jeg vælge?

Men om det er nok til bare sådan at skrotte den klassiske model, det er svært at sige. Der uden tvivl mange, som har været med på Samsung-vognen længe, men som ikke er meget for edge-displayet, hvad end det er pga. udseendet eller grebet om telefonen. De vil formentlig blive ret skuffede, og kan være tvunget til at skifte mærket ud ved næste mobilkøb.

Interessant bliver det i hvert fald at følge Samsungs udvikling, og hvad enten der kommer én eller flere modeller til næste år, så har vi helt sikkert godt i vente.

I mellemtiden kan vi jo glæde os til at lære endnu mere om den nye Note 7, som lander i butikkerne i begyndelsen af september, og som vi vil bringe meget mere om frem mod dens udgivelse.

Tjek: Samsung Galaxy Note 7 - dansk pris og specifikationer

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies