Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vild Med Dans har rekord i sms

Vild Med Dans har rekord i sms

En omsætning på 12.000 kroner i sekundet - svarende til 1.500 sms'er, er hvad "Vild Med Dans" på en enkelt afstemning kunne afstedkomme. TV 2-programmet har dermed den danske sms-rekord på tv.

Intet mindre end 1.500 sms-beskeder i sekundet. Så mange sms’er sender vi danskere, når det i et tv-program, er muligt at deltage i en afstemning eller sms-konkurrence.

Ifølge TV2 Danmarks projektleder i marketing, Lars Richter, så er mobil-beskederne en voksende og interessant marketingsplatform, som spås mange muligheder. Ifølge Lars Richter, så gør man tv-programmerne mere interessante at se, hvis man laver en konkurrence eller afstemning for seerne, hvilket har en stor betydning for tv-stationerne. Det skriver Mir.

Rekorden i Danmark for et enkelt program ligger på 1.500 sms’er i sekundet. Rekorden blev sat i programmet ”Vild Med Dans”, som pt. er det program, hvor flest danskere har stemt via sms.

Som seer skulle man betale den almindelige sms-takst plus otte kroner for at afgive stemme. Programmet hentede derved omkring 12.000 kroner hjem i sekundet, eller omregnet 720.000 kroner pr. minut, mens afstemningen stod på.

Det har dog ikke været muligt og så oplyst, præcist hvor mange penge tv-stationerne henter hjem på denne måde.

Det totale marked for disse mobile tjenester vurderes til at være på omkring 300 millioner kroner om året.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies