Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vild skærmopløsning på ny smartphone

Vild skærmopløsning på ny smartphone

Den nye Oppo 'Find 7' får en skærmopløsning på 2K. Dermed er handsken for alvor kastet overfor de andre producenter.

Måske er Oppo ikke det mest kendte mærke herhjemme, men med deres kommende smartphone ’Find 7’, skal opmærksomheden nok blive ledt i retning af den kinesiske mobilproducent. Der har været rygter ude siden juli, og nu er de så endeligt blevet bekræftet.

’Find 7’ kommer til at få en 2K 5.5” skærm med en opløsning på 2560 x 1440 pixel, hvilket svarer til en 27” computerskærm eller 538 pixel pr. tomme.


Dette alene, skal nok få mundvandet til at løbe i en stille strøm ud over læberne på de fleste mobilfreaks, når kæben har ligget på gulvet et stykke tid. Men for at give den en tand mere, har Oppo besluttet, at lave mobilen næsten uden ramme, hvilket reducere størrelsen på hele telefonen.

Ud over den vilde skærmopløsning, så har det ikke manglet på rygter omkring hvad telefonen ellers kommer til at indeholde.

Ingen af disse er dog bekræftet af firmaet selv, men de fleste tech-sites synes dog at have hørt det samme, nemlig at ’Find 7’ bliver udstyret med enten en Snapdragon 805 chip med 3GB RAM til at håndtere skærmen, og henholdsvis 5 og 13 megapixels på front- og bagkameraet.

Dermed melder ’Find 7’ sig ikke ind i klubben blandt Sony Experia Z1 og Nokia Lumia 1020, hvad angår kameraet, men overhaler flere at de populære frontmodeller hos bl.a. Apple og Samsung.

’Find 7’ skulle ramme gaden i starten af 2014, men kan nå at blive overhalet indenom af andre producenter, som også har varslet 2K modeller inden længe. Oppo er dog de eneste, som nu har bekræftet og angivet en tidshorisont.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

28-12-2013 14:24:59

Gad vide om den så bliver lige så fyldt med kamerafejl, varmeproblemer, vanskeligheder med at gå på nettet, får udfald når den skifter mellem 4G og de andre kæmpe irritationsmomenter som Z1, One, S4 og alle de andre højt profilerede og roste topmodeller til en 4-5K kr. stort set alle lider af? :) Kunne være interessant i en selvstændig artikel at følge op på de forskellige modeller når de først er røget over disken, hvis de da ikke allerede er doa som flere jo osse oplever :) Med den (manglende) kvalitet man har oplevet de senere år er der større chance for at vinde i lotto end at få en mobil hvor kvaliteten og holdbarheden er bare en smule sat i højsædet! :) Just my 2 cents... :)

1 3
Kloge Aage 28-12-2013 12:55:48

Jeg skal heller ikke have en mobiltelefon, folk kan jo bare ringe når jeg er hjemme ;)

1 1
Lennon 27-12-2013 22:30:42

Med en 5.5" skærm melder den sig ind i klubben af telefoner jeg IKKE skal have før det er mindste skærm på markedet !

1 5
Kloge Aage 28-12-2013 12:57:26

Hvilke andre mobiler, skal du heller ikke have Lennon, det er vi meget interesseret i ? ;)

6 0

Om brug af cookies