Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vildt mobilkoncept fra Kina: Slider-mobil uden kanter

Vildt mobilkoncept fra Kina: Slider-mobil uden kanter

Det pibler med futuristiske designkoncepter fra Kina for tiden - det nyeste fra Nubia ser særdeles interessant ud.

Foto: Mobipicker.com

Mange måbede, da Xiaomi forrige måned introducerede en konceptsmartphone der helt barberede kanterne omkring displayet væk. Nu synes et endnu vildere mobilkoncept dog at være på vej fra Nubia, et datterselskab fra storproducenten ZTE.

Se også:  Xiaomi MIX - en topmobil der helt dropper kanterne

Det kinesiske nyhedssite MyDrivers viser nogle billeder, af hvad der menes at blive en topmobil fra Nubia. Og står billederne til troende, vil der igen være grund til forbløffelse.

Mobilen, som endnu er unavngivet, nøjes nemlig ikke bare med helt at skrotte kanterne og have et frontparti i rent glas. Her er der nemlig også kælet for bagsiden, hvor der kan vælges mellem forskellige noble materialer som metal, træ eller læder.

Bagsiden kan køres op så både opkald og videoopkald kan besvares
Bagsiden kan køres op så både opkald og videoopkald kan besvares
Foto: Mobipicker.com

Toppen kan skydes op

Med kant-til-kant følger også nogle issues. Det skaber nemlig nogle indretningsproblemer for moduler som telefonhøjtaleren, frontkameraet og en række sensorer fungerer bedst ovenover displayet.

Her har Nubia fundet på en snedig slider-løsning, hvor brugeren kan skubbe de vigtige komponenter op når der er behov for dem.

Det lyder samtidigt, at selve det at skubbe bagsiden op, giver kvikadgang til nogle funktioner såsom besvarelse af opkald og lynindstilling af en timer.

Hvornår det spændende koncept, vil materialiseres, kommer sitet dog ikke nærmere på, men det forlyder, at andre kinesiske producenter som Meizu og Huawei også arbejder på lignende kantløse designs.

Hos både Samsung og Apple, kører der lignende rygter om potentielle kantløse smartphones. 2017 begynder allerede nu at se lovende ud på mobilfronten.

Læs også:  Samsung arbejder på kantløs display til Galaxy S8

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Mest kommenterede

kommentarer

Om brug af cookies