Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vildt udsalg i HTC Concept Store [MOBILDEAL]

Vildt udsalg i HTC Concept Store [MOBILDEAL]

Samtlige medlemmer i HTC’s One familie bliver nedsat kraftigt på fredag

Om 2 dage genåbner HTC Concept Store i indre København, og i den forbindelse vanker der tilbud der er værd at stå i kø for.

Metalmobil til under 1000,- kroner

Dørene åbner kl 10.00 fredag formiddag og frem til kl 15.00 vil et begrænset antal HTC One mini være til salg for 999,- kroner. Den kompakte etter kan stadigt bryste sig af lækkert metalfinish, Boomsound lyd og Ultrapixel kamera og hæderlig performance.

Læs også mobilsiden.dks anmeldelse af HTC One mini.

Senere på fredag er det storebror HTC One der er på knaldtilbud, i rød eller blå. Den anmelderroste mobil vil mellem kl 15.00 og 19.00 være sat ned til 1.999,- kroner - så længe lager haves. Selvom den ikke helt kan løbe med de allernyeste mobiltelefoner er der stadigt en top designmobil til en forrygende pris.

Du kan læse hele mobilsiden.dks stortest af HTC One her.

HTC One Max og Dual SIM til halv pris

Fra fredag kl 10.00 vil man kunne gøre andre gode kup. Den store HTC One Max er sat ned til 1.499,- kroner, under det halve af dagsprisen på mobilpriser.dk. Dobbelt-SIM udgaven af HTC One får også en ekstra skarp pris på 1.999,- kroner.

Til sidst vil der være en række andre gode tilbud med blandt andet 20% rabat på alt Beats ekstraudstyr, mens nyeste HTC One M8 får prisen sat ned til 4.799,- kroner.

Læs også mobilsiden.dks test af One Max og HTC One Dual SIM.

Fælles for de mange gode tilbud er at der kun er et begrænset antal og kun gælder så længe lager haves. Samtidig kan der kun købes en model per person.

HTC Concept Store ligger på købmagergade 30 i indre København og dørene åbnes på slaget 10 fredag den 20. juni . Kom i god tid hvis du skal gøre et kup!

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies