Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vinderne af den første iPhone film festival

Vinderne af den første iPhone film festival

Her er de bedste musik-, dokumentar og reklamevideoer, der er optaget udelukkende på iPhone-mobiltelefoner.

Behøver man virkelig kameraudstyr for hundredetusinde af kroner, hvis man har en Spielberg i maven? Niks. Og det bedste bevis kan du se på hjemmesiden, hvor Original iPhone Film Festival præsenterer vinderne af den første festival. Filmklippene er optaget udelukkende på iPhones - og resultaterne er imponerende. Se nærmere selv.

Festivalen har kåret vindere indenfor fire kategorier; musikvideoer, fiktion, non-fiktion og brand film, baseret på hundredevis af indsendte videoer. De fleste - omkring 75 procent - kom fra amatører, fra lande som Irak, Peru og Filippinerne.

Vinderen af festivalens Grand Price blev musikvideoen "Nancy Lee", der er instrueret af Alen Petkovic. Det er en god gammeldags musikvideo med bandet Vintage Trouble, skudt simultant med fire iPhone 4S'er. Du kan se videoen nedenfor.

Den anden udgave af Official iPhone Film Festival, OIFF, er allerede skudt i gang med lanceringen af bloggen iphonefilmmaker.com, hvor arrangørerne håber på at skabe et community for spirende iPhone-filmskabere. Er du en Fellini med en iPhone? Så smut forbi og få gode råd fra ligesindede ...

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies