Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Virtual reality spil i København

Virtual reality spil i København

Tag med på en virtuel skattejagt under Kulturnatten.

Foto: Mobilsiden.dk

Fredag den 7. oktober er der kulturnat i København, og det markerer samtidig startskuddet til konkurrencen ”MINI GETAWAY COPENHAGEN 2011”.

Konkurrencen er en virtuel skattejagt, hvor man med hjælp af en gratis Mini Getaway applikation til iPhone skal fange en virtuel Mini på et kort over København.

For at deltage skal man hente "Getaway" applikationen til iPhone i App Store. Applikationen giver overblik over, hvor den virtuelle MINI befinder sig, og hvor ens konkurrenter er.

Når man har lokaliseret MINI’en, så gælder det om at komme tæt på den - og helst indenfor en radius af 50 meter. Kommer man indenfor rækkevidden, så gælder det om at snuppe MINI’en og skynde sig væk.

Alle inden for en radius af 50 meter kan tage den virtuelle MINI, så det gælder om at være listig som en ninja og hurtig som en hare.

Den person, der har den virtuelle MINI på sin iPhone efter nøjagtig én uges skattejagt – på Kulturnatten den 14. oktober kl. 20.00 – vinder en MINI i et år.

Konkurrencen kører fra den 7. til 14. oktober. Man skal være 18 år for at deltage og selvfølgelig skal man have en iPhone. Der er også dagspræmier til de heldige.

Læs mere om konkurrencen her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies