Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   VLC endelig ude til Android - hent den her

VLC endelig ude til Android - hent den her

VLC media player er nu landet i Google Play, klar til download frit for alle, der er dog et par ulemper du skal være klar over.

VLC medieafspiller snart klar til Android

VLC er blandt de største tredjeparts programmer til din computer når det gælder medie afspillere.

Afspilleren er kendt for at ”sluge” alle tænkelige filformater på markedet uden problemer, og for at have et bruger interface der er nem at anvende og forstå.

VLC har tidligere været ude med en applikation til iOS, og er altså nu kommet med beta versionen til Android.

Der er dog et par ting man skal være klar over, inden man henter den fra Google Play Store. Da den endnu ikke er færdig, så er der stadig mange fejl i afspilleren.

Derudover så understøtter den endnu ikke ret mange chipsæts, hvilket kan betyde at din mobil slet ikke kan åbne nogle filformater overhovedet.

Beta versionen er klar til gratis brug i Google Play Store, og der vil løbende komme opdateringer til applikationen, så hold øje med VLC til Android.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

LSK 05-07-2012 18:20:13

Jeg har ventet på vlc i et par år nu. Synes den kommer alt for sent, og så er det endda kun en beta version. Mens jeg har ventet fandt jeg et andet alternativ, som jeg er meget tilfreds med og som kører uden problemer; MoboPlayer. Kan varmt anbefales :)

0 0
kelddaug 04-07-2012 09:52:10

Har kørt lidt med den, synes ikke den er helt klar endnu.

0 0
Jacob Smidt 04-07-2012 10:19:34

Der blive også klart og tydeligt gjort opmærksom på at det er en beta i artiklen og at der er mange fejl i softwaren endnu.

0 0

Om brug af cookies