Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   VLC medieafspiller snart klar til Android

VLC medieafspiller snart klar til Android

Medieafspilleren VLC er verdenskendt på PC'en. En Android version har været på vej længe, og nu er den her (måske) snart.

Hvis du ikke kender til VLC medieafspiller, så har du sikkert ikke haft problemer med afspilning af video eller lyd på din PC.

Det er den mest populære tredje parts afspiller til Windows, og tilbyder at afspille et kæmpe udvalg af forskellige fil-typer.

Flere har efterspurgt afspilleren til Android-enheder, og den har da også været i udvikling i noget tid, faktisk i lang tid.

Men nu er den tilsyneladende undervejs ifølge VLC’s Twitter profil. Her har de nemlig i løbet af nattens mørke udsendt en tweet, hvor de skriver ”Android, here we come!”

Med den meddelelse kunne det tyde på at Android versionen er på vej til Google Play. Og hvem ved, måske er den snart frigivet til forbrugerne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

hellas7 19-06-2012 18:01:38

Ved ikke hvor meget den tilfører Android, men på iOS kan den spille alle videoformater (jeg kender til), så det er dejligt at man ikke behøver at trækkes med mp4.

0 0
Thomas 20-06-2012 08:19:56

Er den ikke fjernet fra iOS?

0 0
Cebastian 20-06-2012 11:27:46

Jeg an i hvert fald ikke finde den i iTunes App Store på pc. Mener også at have hørt den blev taget ned noget tid siden..

0 0
Peter Frederiksen 20-06-2012 15:30:36

Det var vist noget med at Apple fjernede den fra butikken, fordi VLC understøttede Divx og mkv filer.
De fleste af disse filer bliver vel ulovligt skaffet fra en mand med navn Thor Rent, derfor blev programmet fjernet fra App store!

0 0

Om brug af cookies