Voldeligt forsalg på OnePlus One starter nu

OnePlus One åbner op for forsalg af deres high-end dræber

Voldeligt forsalg på OnePlus One starter nu

Kinesiske OnePlus er en ny aktør i mobilbranchen men har i sinde at vende op og ned på markedet. Første bredside til de etablerede mærker blev fyret af i onsdags da OnePlus præsenterede en reel topmobil til under det halve af hvad tilsvarende telefoner koster i dag.

Læs også: OnePlus One – det store overblik

Anden salve starter i skrivende stund med et destruktivt forsalg. På oneplus.net/smash kan interesserede købere ansøge om at få en 16GB version af OnePlus One for bare 1$. Potentielle købere skal dog være villige til at videofilme en kreativ destruktion af deres nuværende telefon. OnePlus deler kun hundrede lodder ud, men vinderne vil yderligt belønnes med 3 invitationer til forsalg.

Vil man ikke være med til at ’Smash the Past’, som OnePlus kalder marketingstuntet, vil der være flere invitationer at hente via OnePlus’ forum eller deres facebook-side.

OnePlus leverer de første 16GB udgaver til inviterede købere fra starten af maj.

UPDATE: Er man fristet til at lægge sin topmobil under blokken for at få

Efterfølgende nyt om emnet

Sagens videre forløb om emnet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 23/4/2014 blev historien fulgt op med en vinkel omkring OnePlus One – det store overblik – Den finder du her. De seneste nyhedsartikler om temaet “Oneplus” finder du her..