Vrede Applekunder: Intet jackstik i næste iPhone

Apple vil muligvis afskaffe jackstikket i iPhone 7 - 200.000 Applefans har skrevet under i protest.

Vrede Applekunder: Intet jackstik i næste iPhone

Flere tusinde kunder er tilsyneladende godt trætte af Apples fremtidsplaner. Hvis de vedholdende rygter taler sandt, vil der ikke være noget 3,5 mm jackstik at finde, når Apple præsenterer iPhone 7.

Det betyder at brugernes dyrt indkøbte hovedtelefoner, kan vise sig at være ubrugelige sammen med den næste iPhone, med mindre Apple samtidig lancerer en adapter.

Afskaffelsen af jackstikket har gjort adskillige tusinde Applefans oprørte, og de protesterer nu over beslutningen, ved at indsamle digitale underskrifter.

Læs også: Apple skærer drastisk ned i produktionen af iPhone 6s

På siden: action.sumofus.org/a/iphone-headphone-jack/ er der i skrivende stund indsamlet over 200.000 underskrifter.

På siden argumenteres der også for den store mængde elektronikaffald, der kan blive konsekvensen af Apples beslutning om at fjerne jackstikket.

Afskaffelsen, som vi endnu ikke ved om bliver en realitet, har formentlig det ene formål, at bane vejen for en tyndere iPhone, end den vi kender i dag – og skal vi tro protesterne, også med merslag og profit for øje.

Fortællingen går videre

Historien var ikke død. mobilsiden fortsatte historien. 6/1/2016 gik redaktionen videre og fulgte op med en ny vinkling på emnet Apple skærer drastisk ned i produktionen af iPhone 6s – Læs mere her. Sidste ord er ikke skrevet. Se de seneste nyheder her.