Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   VSCO Cam endelig tilgængelig på Android Play Store

VSCO Cam endelig tilgængelig på Android Play Store

Film-look og sarte nuancer er VSCO Cam kendetegn - og så er det gratis

Sarte farver og vintage look.
Hvor andre foto applikationer enten er rundhåndede med filtrene, eller har det sociale i højsædet er VSCO Cam mere henvendt til fotografen, som ønsker et mere naturligt eller afdæmpet look.  Derfor er VSCO da også blevet et af de mest populære foto-apps på itunes. I dag har app’en endelig fundet vej til Androids økosystem.

VSCO Cam handler om at skabe smukke og naturlige billeder. VSCO benytter sig af 10 presets (8 farve og 2 sort/hvide) man kan dosere efter behov, samt en række redigerings værktøj. VSCO udmærker sig ved at arbejde med presets fremfor at tilføje filtrene efter at billedet er taget.

VSCO Cam til Android får også adgang til VSCO Grid - et minimalistisk online galleri hvor ens mobile mesterværker kan udstilles. Faktisk er VSCO Cam identisk med iOS-udgaven, og bevarer samme minimalistiske interface.

VSCO er gratis hos Play Store, og kan køres på de fleste Android 4.0+ enheder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

04-12-2013 22:53:35

Minimalistisk galleri, kamera effekter.....hvad skal Android med det ? Det er jo mere eller mindre indbygget i alle Android kameraer i dag.....Vi behøver ikke en ny app hver gang vil skal have lagt en ny effekt på et billede, deg klarer vores kamera selv.......

0 1
05-12-2013 10:45:38

Så er det godt du ikke er tvunget til at hente den:-)

1 0

Om brug af cookies