Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Vsenn vil konkurrere mod Project Ara med ny modulopbygget telefon

Vsenn vil konkurrere mod Project Ara med ny modulopbygget telefon

Startup firma Vsenn vil udfordre Googles Project Ara og lave deres egen modulopbyggede telefon, dog med lidt færre ambitioner hvad angår udskiftning af moduler.

Det ser ud til at Project Ara ikke vil være den eneste modulopbyggede telefon på markedet. Vsenn er en ny startup virksomhed som blandt andet har en tidligere Nokia Android X manager med om bord.

Det er ikke mange detaljer som på nuværende tidspunkt er kendt, og deres hjemmeside er ikke meget andet end en velkomst-side. De fortæller dog at de laver en modulopbygget smartphone som kører vanilla Android, og lover derudover opdateringer i fire år fremadrettet.

Yderligere vil Vsenn have fokus på sikkerhed, hvilket kommer til udtryk med tre lags kryptering og fri adgang til et VPN netværk samt en sikker sky til data.

Med hensyn til modulerne, så skal det være muligt at udskifte kamera, batteri, processor og RAM. Det bliver desuden muligt at tilpasse udseendet med en række forskellige muligheder og stilarter til bagcovers.

Der er ikke utrolig mange informationer tilgængelige, men ikke desto mindre er det rart at se at der allerede nu begynder at være lidt konkurrence på dette marked så Google ikke står med det alene.
Vsenn er desuden en smule mindre ambitiøse med hensyn til hvor mange moduler der som udgangspunkt skal kunne udskiftes, men dette er ikke nødvendigvis en svaghed, det kan være nemmere at få implementeret og give bedre mening for nogle kunder.

Kilde: Android CentralForrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

carsten guldhammer 10-11-2014 10:01:11

når vi taler om modul opbyggede telefoner :

så undre det mig meget at man ikke for længest har valgt at sætte 2 slots til micro sd kort i telefonen / tabletterne

det burde fysisk sagtens kunne lade sig gørre

4 0
Andreas Birkjær 11-11-2014 07:39:38

Det er jeg sikker på du har ret i - men har du virkelig brug for så meget plads? Jeg får aldrig nogensinde fyldt de 32 GB op jeg har på min telefon :)

0 0
carsten guldhammer 11-11-2014 08:21:07

ved jeg ikke, men ved at man tit ænder med at have en del små / mindre sd kort (micro / mini sd ) liggende, og så kunne man vel ligeså godt bruge dem ved at sætte 2 mindre i telefonen når man alligevel har dem

det samme med ram moduler til pcer

jeg har snart flere tons af 128 0g 256 moduler liggende, hvorfor er der ikke nogen der fusker en ram dobler dims sammen der kan genbruge ens små ram moduler ?

jeg ved det er lavet til 72 pins systemet, for da jeg arbejdede ved gaia data solgte de dem

1 0
Om brug af cookies