Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   W580i og S500i ramt af taste-problemer

W580i og S500i ramt af taste-problemer

S500i og W580i har problemer med tasterne. De knækker simpelthen midt over. Sony Ericsson mener ikke det er et generelt problem.

På flere diskussionsfora på nettet, har man nogen tid, kunne læse om problemer med tasterne på de nye populære slidermobiler fra Sony Ericsson - S500i og W580. Allerede efter kort tids anvendelse går tasterne i stykker.

På Mobilsiden.dk har vi fået henvendelser fra købere, der har oplevet problemet med de knækkede taster. Også den version af W580i som, som vi har til test, er knækket i tasterne (se foto).

Sony Ericsson siger, at de kender til problemet, men der er ikke tale om en generel fejl.
 - "Vi henviser til vores kundeservice, hvis kunder skulle opleve denne fejl", siger Kenneth Møller fra Sony Ericsson i Danmark.

De opståede fejl går dog ind under garantien. Derfor skal køberne blot indlevere telefonen til selskabets serviceværksteder, som derefter udbedrer fejlene.


Telefonerne, der nu bliver sendt på markedet, opfylder selskabets egne kvalitetskrav, og ifølge Sony Ericsson er det kun få af kunderne, som oplever eller vil komme til at opleve tasteproblemer.

Du kan læse mere om problemet, på denne site. Klik her!

W580i markedsføres for tiden heftigt i Danmark gennem blandt andet TDC, Telmore og Telia.

Tjek også: Se W580i-reklame med Wozniacki


Sony Ericsson W580i Walkman - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Søren Petersen 21-08-2007 20:33:18

Så det jo W850i om igen, købte den i November sidste år, har fået den rep 3 gange og har opgivet fordi de bliver ved med at brække midt over..
Så ommer sony ericsson?

0 0

Om brug af cookies