Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   W700i - er det noget nyt?

W700i - er det noget nyt?

Skulle Sony Ericsson W700i virkelig være en ny telefon? Vi undrer og hyggesnakker med producenten.

I denne uge afslørede Sony Ericsson deres kommende W700i. På overfladen ligner den en W800i, blot i en ny farve.

Mobilsiden.dk undrer sig…!

…når nu den ligner W800i mon så ikke det faktisk er en sådan? Vi kontakter Kenneth Møller fra Sony Ericsson og spørger direkte: ”Hvad synes i selv er den største forskel mellem W700i og W800i?”

- Øh ja, W700i har en bredere målgruppe på grund af farven, siger Kenneth.

Hmmm tænker jeg! Og spørger så igen om dét virkelig er dét?

- ”Jo ser du. W700i har ikke autofokus og den kommer med et mindre memorykort”, lyder det helt uden at blinke fra Sony Ericsson manden.

Okay… Så nu ved vi at W700i har et hukommelseskort på 256 MB modsætning til storebroderen W800i der sælges med 512 MB. Og! At det højt elskede autofokus er væk. Plus naturligvis farven der ikke længere er hvid/orange men titanium.

Her kommer det pludselig fra manden i telefonen: ”W700i bliver nok 2-500 kroner billigere end W800i”. TOP NICE tænker jeg straks – det var da en kontant forskel. Jeg elsker prisnedslag – men vil dog helst både have alle features OG en billig pris!

Kenneth Møller tilføjer nu, at man håber at W700i vil appellere til dem som synes W800i er total fed, men som vil have et mere diskret design. Måske nogle forretningsfolk synes at den orange farve er ”lidt for kæk”.

Så forskellen mellem de to telefoner er lidt lige som mælk; Sødmælk er spækket med features til en høj pris, mens Minimælk har mindre af det hele og koster mindre. Minimælk er dog stadig mælk og smager alligevel helt okay.

Mobilsiden.dk ser frem til W700i i køledisken ved siden af mælken og ønsker god weekend.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies