Waoo! Mobil lancerer nye tale-pakker

Fiberbredbåndsselskabet Waoo optrapper priskrigen og lancerer nye pakke produkter.

Waoo! Mobil lancerer nye tale-pakker

Med TDC’s opkøb af Onfone blev der pludselig meget stille på lavprismarkedet, og visse selskaber har ligefrem valgt at sætte priserne op.

Waoo Mobil satser nu på, at sparke priskrigen i gang igen med lanceringen af en række nye pakkeprodukter, som fokuser på mobilbrugere, der ikke konstant surfer på Facebook via deres smartphone.

 – ”Vi vil også gerne give et stærkt tilbud til de mange kunder, der stadig kun bruger mobiltelefonen til at ringe fra og kun af og til sender en SMS eller MMS. Disse kunder skal ikke betale for, at andre kunder sender massevis af SMS’er og surfer meget på det mobile internet,” siger Anders Christiansen, administrerende direktør i Waoo.

Waoo’s mobilselskab Waoo Mobil lancerer derfor tre pakkeløsninger med henholdsvis 2, 5 og 10 timers taletid om måneden. Priserne på pakkerne er 47, 97 og 167 kroner pr. måneden inklusiv opkaldafgift.

Data, SMS og MMS takseres efter forbrug, men det er dog muligt at tilkøbe fri SMS/MMS til 50 kroner pr. måned til de to mindste pakker og 30 kroner til den største pakke (10 timer).

Disse tillægspakker inkluder også en mængde data afhængig af pakken (200/500/1000 MB).

Waoo Mobil benytter Telias netværk.