watchOS 2 til Apple Watch forsinket af en fejl

Den store opdatering af watchOS-styresystemet i Apple Watch skulle være udsendt i går, men en fejl forhindrer Apple i at opdatere uret til planlagt tid.

watchOS 2 til Apple Watch forsinket af en fejl

Disse dage er er de helt store opdateringsdage, hvis du har flere Apple-produkter i hjemmet – og så alligevel ikke. Opdateringen til Apple Watch er nemlig ingen steder at finde – stik imod Apples egen plan.

Årsagen er, at Apple i sidste øjeblik er stødt på et problem i softwaren af det nye watchOS 2-styresystem, som ikke har været mulig at nå at rette inden deadlinen i går.

Læs også: Apple Watch: Her kan du købe det i danske webbutikker

”Vi har opdaget en fejl under udviklingen af watchOS 2, der tager længere tid end forventet at rette. Vi vil ikke udgive watchOS 2 i dag, men snart”, udtalte en talsmand hos Apple i går til TechCrunch.

Hvilken fejl, der skal rettes i det nye watchOS 2, fremgår ikke af talsmanden. Det må dog synes at være en relativ vigtig del af systemet, siden hele udrulningen udskydes. Og hvornår ”snart” er ifølge Apple, er der heller intet svar på.

Læs også: Apple erobrer 75 % af smartwatch-markedet på 3 måneder

Du må altså væbne dig med en god portion tålmodighed, hvis du venter ivrigt på at forsyne dit Apple Watch med interaktive urskiver, egne Apple Watch-apps og de mange andre ændringer af brugerfladen og ikke mindst oplevelsen.

Seneste nyt i fortællingen

Her følger vi op med den seneste udvikling. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 17/9/2015 fulgte vi op med en artikel med fokus på Apples første Android-app får en hård modtagelse – Læs her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om Apple..