Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Wauw-effekten mangler i Google-mobilen

Wauw-effekten mangler i Google-mobilen

HTC Magic mangler lidt samme wauw-effekt og kultdyrkelse, som det sås med Apples iPhone 3G.

HTC Magic, også kendt som Google-mobilen, bliver den første Android-basede mobiltelefon på det danske marked, men ifølge teleanalytikere mangler den wauw-effekt.

Torben Rune fra Netplan udtaler: "Android-platformen er baseret meget på, at telefonen er online på internettet, og er man uden internetforbindelse er den ikke meget mere værd end en lommekniv".

Heller ikke teleanalytiker Brian Troelsen fra IDC tror, der bliver gjort megen væsen af sig, når HTC Magic kommer. Men han tror tilgengæld, at Google Android kan blive stort i fremtiden, når det er mere modent.


HTC Magic - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jon Hedemann 20-05-2009 08:46:15

Jeg må til gengæld indrømme, at det er det lækreste design, jeg har set fra HTC indtil nu. Så jeg er altså ikke enig i den manglende "wauw-effekt" - den var der bestem i MIN omgangskreds. Men til daglig email- og sms-skrivning (erhverv), mangler det fulde tastatur. Det hvide design er fedt, hvis man kan lide lidt "wauw-effekt", så jeg ser frem til at være (igen...) den første i DK til at eje en Nokia N97. ;)

0 0
Martin Eberhardt 18-05-2009 17:19:12

Nu må i altså bestemme jer for hvilken mobil der er Google-MobilEN, HTC Dream eller HTC Magic? ;-)

Og selvfølgelig er der ikke den samme kult som omkring iPhone. Apple har en kæmpe fan-base til at slå på jungle-trommerne for dem.

Desuden er Android ikke en "iPhone killer" (GYS!!).

0 0
JB 18-05-2009 11:14:25

Kan den ikke bare køre på det almindelige 3G netværk?

Og nu spørger jeg måske dumt (jeg kender ikke systemet) men hvad er det ved lige netop Android der gør at den kræver konstant internetadgang?

0 0
Jon Hedemann 18-05-2009 12:04:36

Jo, det kan den. I øvrigt kunne jeg slet ikke vende mig til skærmtastaturet - tastede konstant forkert, hvilket nedsatte skrivehastigheden betydeligt.

0 0
Martin Eberhardt 18-05-2009 17:14:22

Hvilket tastatur brugte du?

Det sorte fra Google(?) er ikke specielt godt, men HTC's TouchInput tastatur fungerer fantastisk.

Man skal bare vælge dansk i indstillingerne og taste løs, den er ret god til selv at rette hvis man rammer en forkert tast.

0 0
Jon Hedemann 18-05-2009 09:31:15

Ja, jeg har selv haft telefonen i et par dage, men valgte at sælge den videre. Android virker meget som en førstegenerationsplatform og er til tider meget ustabil. Desuden viser det sig, at selve HTC Magic er inkompatibel med en lang række trådløse routere (bl.a. ZyXel, der både anvendes af Cypercity og Fullrate), og eftersom optimal brug af enheden kræver næsten konstant internet-adgang, er dette bestemt ikke optimalt.

0 0

Om brug af cookies