Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Wearable sammen med iPhone til september

Wearable sammen med iPhone til september

Apple vil vise en wearable frem for verden, når iPhone 6 får debut i starten af september

Dette er ikke Apples kommende smartwatch, det er noget mere retro
Dette er ikke Apples kommende smartwatch, det er noget mere retro

Der har været tonsvis af rygter ude omkring Apples kommende iWatch, og gryden bliver holdt godt i kog, da der ikke er længe til Apples afsløring af de kommende iPhone 6-modeller. Men måske kommer der mere end bare telefoner den 9. september.

Recode tror på, at sammen med iPhone 6 vil Apple også vise en wearable frem for masserne, og det kunne være et smartwatch.

Læs også: iPhone 6 fotos: ekstremt tynd, rundere og med nye knapper.

Det er dog ikke sikkert, det er et ur, og det er for den sags skyld heller ikke sikkert, det ur vil hedde iWatch, men i og med at iWatch og iPhone 6 ventes at skulle spille sammen ville det give god mening at præsentere dem på samme tid.

Samsung har ifølge rygterne forberedt en lignende pakke med både telefon i form af Samsung Galaxy Note 4 og wearables i form af det nyligt offentliggjorte Samsung Gear S eller deres bud på virtual reality.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bjørn 29-08-2014 15:06:58

Tech-medierne (og i forlængelse heraf forbrugerne) har det altid med at forvente for meget af Apple når der kommer nye lanceringer.

Der er næppe tvivl om at Apple arbejder på et iWatch eller lignende, investorerne forventer det og iOS 8 lægger kraftigt op til det.

MEN vi har endnu ikke set nogle leaks eller dummy modeller af dette famøse ur, og I disse tider hvor Apple ikke er så gode til at holde kortene tæt på kroppen op mod produktlanceringer som de plejede at være, så tror jeg simpelthen ikke på det kommer endnu. Men vil da gerne tage fejl :-)

Måske de præsenterer en demo model som ikke er klar endnu, men først kan fås til næste år, hvilket forklarer at der ikke har været leaks endnu, men det ville dog alligevel ikke ligne Apple at præsentere noget som ikke er klar.

1 1
28-08-2014 13:12:01

Det er selvfølgeligt rent gætteri, men hvis de ikke har løst at få det ned i størrelse , så kommer der ikke noget ur. Ikke for at genere dem som er på markedet , men de er altså for store til folk som ikke har kæmpe håndled. Men et sted skal det jo starte.

0 0
Da Nizzel 28-08-2014 22:21:11

Store ure har været de mest populære i mange mange år nu og hvis de har små skærme, så er det næsten ubrugelige.
Det bliver spændende at se hvad apple disker op med, for det skal være noget anderledes for at det ikke bare bliver en kopi og efter som samsung var først, så kan de ikke (så let) sagsøge alle andre.

0 0
Twitboydk 28-08-2014 12:26:53

Jeg tror ikke der kommer noget som helst i den genre. Alene det at der absolut ingen spion fotos har været siger jo det hele

2 1
Om brug af cookies