Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Webvideo: Første indtryk af K850i

Webvideo: Første indtryk af K850i

Se webvideo med Mobilsiden.dks første indtryk af Sony Ericssons kommende kameramonster K850.

Tip: Webvideo med produktet i bunden af artiklen

Sony Ericssons nye Cybershot telefon skal tage kampen op mod Nokias N95. Begge telefoner har kamera på fem megapixels og autofokus.

Mobilsiden.dk har prøvet en prototype af K850i. Vores indtryk er positivt. Produktet har en god kvalitet i sit ydre. Designet og knapperne er lækre, ligesom skærmen bestemt heller ikke er kedelig.

Sony Ericsson har flyttet betjeningen af menuen ned mellem tal-tasterne. Smart tænkt, selvom du nok skal regne med en del tilvænning. Nogle af tallene fungerer i kamera-tilstand som genveje til betjening, disse er nu markeret med små ikoner, for at lette betjeningen.

K850i ER en kameramobil. Det ses tydeligt, at Sony Ericsson har hentet inspiration fra kameraverdenen. På toppen er flere kameraknapper, f.eks. til valg af optage- og visningstilstand.

Hvor god den tekniske kvalitet er af billeder fra K850i er endnu for tidligt at sige. Den prototype vi havde i hænderne er langt fra færdig optimeret, derfor ville billeder fra den, heller ikke givet et retvisende indtryk.

Den samlede første oplevelse af Sony Ericsson K850 er ’mere end godkendt’. Sony Ericsson kan meget vel have et rigtigt hero-produkt til julehandlen.

Webvideo: Sony Ericsson K850i


SE K850i. De første indtryk
Sendt af johngdk


Sony Ericsson K850i Cyber-shot - billigste pris fra -kr.
Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies