Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Whatsapp til iOS 7: Endeligt nyt design og nye funktioner.

Whatsapp til iOS 7: Endeligt nyt design og nye funktioner.

Trods massiv populæritet har den anvendte beskedtjeneste ikke tidligere gjort noget særlig ud af designet. Nu får brugerne nyt design anno iOS 7.

For knap 3 måneder siden blev alle iOS enhederne opdateret til en friskt nyt design, og mange udviklere havde forinden gjort deres app klar til det flade og farverige look. Nu er tiden kommet til den populære Whatsapp besked-app. 

Inspireret af Apple og Facebook
Selve ikonet har samme grønne, gradient farve som Apple selv bruger til både “Beskeder” og “Telefon” app’en.

Når du starter app’en bemærkes det tydeligt at indholdet er simplificeret og designmæssigt minder meget om Facebooks “Messenger” app. 

Nye funktioner
Udover selve designet har Whatsapp udviklerne også opdateret app’en med yderligere funktionalitet. Der er blandt andet blevet plads til en forbedret delt placering, nye notifikationsadvarsler og lyde. 

Indstillinger du har konfigureret med hensyn til tekst størrelse, vil nu også automatisk blive overført til app’en og billeder kan beskæres inden de sendes. Direkte i app’en. 

Yderlige oplysninger omkring opdateringen findes i App Store under “Opdateringer”. 

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Morten 03-12-2013 13:47:32

Nu kender jeg ikke Whatsapp, men kan Viber ikke det samme som Whatsapp - og mere til? Viber kører endda på Pc og Mac også, så man kan "sms" fra både mobilen, tabletten og Pc'en - kan Whatsapp noget Viber ikke kan?

0 0
Pedro 03-12-2013 20:14:28

Altså "feature mæssigt" kan Viber lidt mere end WhatsApp - Viber slog sig mere op på at være en app til gratis data-opkald imellem Viber-brugere. WhatsApp er en 100% rendyrket (reklamefri iøvrigt) IM-besked-app, med enkle nyttige funktioner der gavner mere, end de forstyrre. Jeg ville til en hver tid vælge WhatsApp til IM, og til data-opkald gør Skype det bedre end Viber syns jeg :-)

WhatsApp virker fint på tablets/iPads/Android/Nokia/iPhones...

3 0

Om brug af cookies