Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   WIMP introducerer ny lyttetjeneste

WIMP introducerer ny lyttetjeneste

WIMP præsenterer nu verdens første lyttende musiktjeneste, der kan identificerer musik og tilføje det til din playliste.

Onsdag udsendte WIMP en opdatering til iPhone og iPad, der gør deres musiktjeneste i stand til at lytte til musik og identificere numrene.

Det i sig selv er ikke nogen verdensnyhed, da andre tjenester som f.eks. Shazam tidligere har gjort det samme.

Det nye ved WIMP er muligheden for at identificere musik, og øjeblikkeligt tilføje numrene til ens egen playliste. Herefter kan du streame musikken via WIMP.

 - ”Det foregår helt simpelt ved, at du hører en god sang, slår lydsøgning til, hvorefter sangen identificeres og kan afspilles direkte i WiMP," siger Thor Martin Jensen fra WiMPs musikredaktion.

Den nye service er præsenteret af WIMP i denne korte video:

Den nye service er klar til iOS-brugere, men Thor Martin Jensen fra WIMP oplyser til Mobilsiden.dk, at der om "meget kort tid", også vil komme opdateringer til andre platforme, herunder Android og Windows Phone.

Opdateret mandag den 19. november 2012:

Den nye service er nu også klar til Android-brugerne.

 - "Android er allerede størst på verdensbasis og er også i færd med at true iPhone i Danmark. Derfor er vi nu glade for at kunne tilbyde en helt ny Android app, der gør det muligt at gå på opdagelse i alle vores anbefalinger, søge i tusindvis af playlister fra kunstnere, redaktører og brugere, samt læse om musikken du lytter til. Musik på farten har aldrig været nemmere og sjovere," siger Thor Martin Jensen, talsperson og redaktionel chef for WiMP.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Lex 20-11-2012 09:18:56

Jeg havde selv Wimp, men har lige set at Telenor har skruet prisen op på deres Wimp. før fik jeg det men samlerabet til 49kr måned, men nu står det til 79kr måned (stadig med samlerabet) og det var uden varsel!
Jeg har så valgt at opsige wimp og prøve lykken med spodify da de har fjernet deres facebook krav(ved godt spodify er lidt dyrere).
Jeg er også udefor at mine playlister i wimp "mister" sange. der er en playlist som har 3 sange som ikke længere må spilles for pladeselvskabet.

0 0
15-11-2012 12:59:50

Det er lige nøjagtigt det jeg har gjort i lang tid med shazam og spotify....

0 0
hotpop 21-11-2012 09:42:16

Ja du bruger 2 programmer, når du kan nøjes med et...

JEG kan sagtens se det smarte i det - kan du mon? ;)

0 0
21-11-2012 11:22:53

Nej, en app til eller fra er da totalt underordnet.... Derudoverhar shazam jo også forbindelse til andre ting end lige spotify, deriblandt Amazon. Link til YouTube osv osv.... Jeg tror jeg holder mig to apps, selv om det selvfølgeligt kan virke overvældende for nogle at skulle håndterer mere end en app.

0 0

Om brug af cookies