Windows 7 tablets på vej

Allerede i år kommer der tablets med Windows 7.

Windows 7 tablets på vej

På årets Microsoft Worldwide Partner Conference, som foregår i Washington i disse dage, har über-Microsoft guruen Steve Ballmer proklameret, at der kommer en hardcore mængde af tablets med Windows 7 allerede i år. Det skriver Engadget.com.

Selvom det naturligvis ingen hemmelighed har været, at der ville komme Windows 7 tablets, så afslørede han endelig en liste af producenter, der skulle komme med tablets – allerede i år.

Det er producenter som Sony, Dell, ASUS, Panasonic, HP, Onkyo, Toshiba, MSI, Samsung, Lenovo, Fujitsu m.fl. De forskellige tablet skulle ikke overraskende komme til forskellige priser og formfaktorer såsom med og uden tastatur, med e-ink og meget andet.

iPad’en, som har fået et vist forspring i tabletkrigen, er en torn i øjet på Ballmer, men han mener, at de kommende Windows 7 tablet skulle være temmelig imponerende, og at Microsoft taget tablet-markedet meget alvorligt.

Mere til fortællingen

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 7/7/2010 havde vi dette at sige med en artikel der belyste emnet Android-tablet fra LG – Læs her. Emnet er absolut ikke dødt. Klik her for at læse de seneste nyheder..