Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows 8 klar i Consumer Preview-version

Windows 8 klar i Consumer Preview-version

Microsoft har på MWC præsenteret en Consumer Preview version af Windows 8. Se hvordan du får fingre i den.

Windows 8 er på årets Mobile World Congress blevet præsenteret i en Consumer Preview version. Det er en mere komplet udgave, end Developer Preview, der blev gjort tilgængelig i efteråret 2011.

”I Windows 8 har vi gentænkt de forskellige scenarier og oplevelser vi alle sammen har, når vi interagerer med vores PC. Dermed bliver styresystemet en naturlig forlængelse, hvad enten man bruger en Windows 8-tablet, bærbar eller en all-in-one-PC” siger Steven Sinofsky, der er øverste chef for Windows.

Sammen med Windows 8 Consumer Preview har Microsoft også beta-åbnet Windows Store med en lang række applikationer.

Desuden er Internet Explorer kommet i en version 10 preview 5 udgave, som ifølge Microsoft skulle være en nytænkt browser, skabt til Windows 8.

Du kan gratis downloade Windows 8 Consumer Preview. Se mere på Microsofts hjemmeside, hvor du også kan få en hurtig videopræsentation af produktet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim Harder 02-03-2012 21:45:19

Ja der må siges, at være sket væsentlige forbedringer, siden Windows Developer Preview. Nu har det kørt en hel dag på min pc uden blå skærm. Hvad angår Windows store, så må jeg nok sige, at ind til videre, er udvalget meget tamt.

Endvidere, er der flere metro aps, som er preinstalleret, som slet ikke virker, som f.eks. musik og film. De kan ikke finde dem, som allerede ligger på ens pc. De er direkte relateret til en kommende store.

Det er nok magtpålæggende for Microsoft, at have Windows 8 klar til salg til efteråret, da der med sikkerhed, er flere producenter, som har mobiltelefoner klar med Windows 8. Så kommer tiden hvor det hele for alvor smelter sammen, så det hele virker som en enhed.

0 0
BallonPedro 01-03-2012 11:15:31

Blev der slet ikke sagt/vist noget omkring WindowsPhone 8 ved MWC nu da de fremviser en beta af Windows 8?

0 0

Om brug af cookies