Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows 8 klar til HD-tablets

Windows 8 klar til HD-tablets

Microsoft tager kampen op mod den nye iPad's skærmopløsning, og minder om at Windows 8, vil kunne klare tablets med endnu højere opløsning.

Det kommende Windows 8 er klar til en ny generation af tablet-skærme med en høj opløsning, der ligger på niveau med, eller er bedre end den nye iPad. Det står i Microsofts Building Windows 8-blog, skriver Comon.dk.

Microsoft bruger ikke ligesom Apple, betegnelsen Retina om deres display, men lover Windows 8 vil understøtte skærme med ubegrænset høj opløsning. Den minimale opløsning ligger på 1.024 x 768 for Metro-applikationer.

Der vil i Windows 8 være tre indbyggede skaleringsniveauer; 100 procent, 140 procent til HD tablets og 180 procent. Den sidste opløsning svarer til 3,6 millioner pixels, hvilket er flere end der er i den nye iPad.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Villiam 26-03-2012 16:20:24

med bare at lave 500 milliarder pixels på 3" skærme. eller bare lave det holografisk. hvad med at lave tingene fornuftigt i stedet for bare at tænke på noget man ikke har brug for, eller kun køre magt kamp som dagens krige. min pind er større end din konceptet er skod. fokuser på hvad brugeren er ude efter og ikke bare hvad i kan udvikle uden at tænke på slutbrugeren.

0 0
Tommy 26-03-2012 22:07:44

til tablets/smartphones er jeg sådanset meget enig da det er så lille en skærm, men hvis man bruger DLNA, hdmi eller andet for at få det over på et t/pc monitor begynder det faktisk at være interessant/relevant.

0 0

Om brug af cookies