Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows 8-tablets til oktober

Windows 8-tablets til oktober

Microsoft klar med to forskellige typer Windows 8-tablets allerede til efteråret.

Ifølge en artikel fra Bloomberg kan vi se frem til de første Windows 8-tablet computere til efteråret. Oktober, for at være præcis.

Bloomberg mener at vide, at Microsoft vil sende de færdige operativsystem til producenterne allerede til sommer - altså om få måneder. De mener også, at Microsoft vil skippe to forskellige udgaver af Windows 8 - nemlig en traditionel Intel-udgave samt Windows On ARM (WOA), en separat udgave designet til at køre på ARM-processorer.

Processorer baseret på ARM-teknologien er typisk mere strømvenlige, men ikke så hurtige som traditionelle processorer. Derfor bruges de primært i mobiltelefoner og tablets - deriblandt iPad.

I modsætning til regulære Windows 8 computere vil WOA-tablets ikke kunne køre eksisterende Windows apps, og brugere vil udelukkende kunne købe apps til WOA-tablets via Windows Store.

Disse tablets vil også udelukkende gøre brug af den nye Metro-brugerflade - den traditionelle Windows-brugerflade vil være nedenunder, men vil kun være tilgængelig for få funktioner og Windows apps.

Dell og Lenovo vil også producere Windows 8 tablets med Intel-processorer. Disse tablets vil have dårligere batterilevetid, til gengæld fungerer de stort set som fuldfede computere.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

DX 21-03-2012 18:08:35

Fragmentering ?

0 0
MGApcPro 21-03-2012 23:06:46

Microsoft har sat specifikke krav til deres telefoner, så det kommer der nok også med deres tablets, om ik' andet klarer de fragmenteringen godt i windows 7

0 0
Kim Harder 21-03-2012 12:04:53

Ja mon ikke det er helt naturlig, at Windows 8 Tablet vil komme samtidig med, at systemet kommer på markdet fra Microsoft. Hasr dog hørt, at flere skulle have lagt disse prøveversioner af windows på Tabletpc med held.

0 0
BallonPedro 21-03-2012 10:50:26

Så skal NOkia bare komme med en fed Lumia tablet, så er der afsat et stk. til mig :)

0 0

Om brug af cookies