Windows 8.1 lander i dag – Startknappen er tilbage

Opdateringen, Windows 8.1, bliver i dag tilgængelig for brugere verden over af Windows 8 - og er en gratis opdatering.

Windows 8.1 lander i dag – Startknappen er tilbage

Windows 8-oplevelsen forbedres i dag med opdateringen til Windows 8.1, som blandt andet byder på en mere personlig PC-oplevelse og flere og bedre applikationer og services – direkte fra startskærmen.

 – ”Med Windows 8.1 bygger vi videre på visionen for Windows 8, der især handler om at levere et komplet styresystem og intuitiv brugerflade, som er brugervenlig på tværs de mange nye og innovative enheder, der findes på markedet i dag – hvad enten man søger mobiliteten fra tablets og hybride enheder, eller om man søger produktiviteten fra en laptop eller en All-in-One-pc,” fortæller Martin Thorning Hansen, divisionschef for Windows i Microsoft Danmark.

Noget mange brugere har efterspurgt i Windows 8 er den ”gamle” Startknap – denne returnerer i Windows med Windows 8.1. Foruden Startknappen er tilbage, så er SkyDrive blevet dybere integreret i Windows 8.1, samt der er kommet nye og forbedrede funktioner bl.a. en ny søgefunktion.

Windows 8.1-opdateringen bliver gratis for brugere af Windows 8, men den vil også blive tilgængelig som separat software hos forhandlere fra d. 18. oktober.