Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows 9 kommer i april 2015

Windows 9 kommer i april 2015

Windows 9 forventes at komme i april 2015 med interessante ændringer, men bliver ikke som du forventer

Da Windows 8 kom i efteråret blev det modtaget med både kritik og ros. Nogle af kritikpunkterne var manglende startknap, startmenu og at det ikke var så brugervenligt som mange havde håbet på. Windows 8.1 rettede på nogle af problemerne, men ikke alle, så derfor er der et stort pres på Microsoft når vi snakker om Windows 9.

Rygterne om Microsoft går for tiden om et produkt der går under navnet Threshold og det er formentligt Windows 9. Threshold oversættes til dørtrin eller tærskel på dansk og det kan man jo så tænke lidt over hvad det betyder for Windows 9.
En ting tyder dog på at være sikkert, Windows 9/Threshold vil ikke blive det forenende Windows mellem Windows 8 og Windows Phone 8 som mange ellers håber på.

Hvad vi dog ”ved” er at Threshold har en decideret startmenu, men næppe som vi kender det fra Windows 7. Derudover skulle vi kunne køre apps i desktop mode. Præcis hvordan det vil se ud ved vi desværre ikke og om vi finder ud af det til BUILD i april, vides heller ikke.

Threshold forventes at blive lanceret april 2015. Men Microsoft holder deres BUILD konference for udviklere som ligger i 2-4 april i 2014. Og mange håber nok at Microsoft vil vise deres visioner for Treshold der, men om eksterne udviklere og interesserede forbrugere så får en beta-version senere i 2014, er nok ikke helt så sikkert.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies