Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Marketplace vokser hurtigere end Android Marketplace

Windows Marketplace vokser hurtigere end Android Marketplace

Microsofts applikations-butik er kommet bedre fra start, end Googles Android Marked gjorde, da det i sin tid blev lanceret.

Microsofts applikations-butik Windows Marketplace er nået op på 4.000 apps på de to måneder der er gået, siden Windows Phone blev lanceret.

Det tog Goolges applikations-butik Android Marked fem måneder at nå op på samme antal.

Det pointerer det amerikanske analysefirma IDC.

Det vil ikke være overraskende, hvis Microsoft har den tredjestørste app-butik inden årets udgang, skriver analytikeren bag udtalelsen videre.

Det skriver engadget.com, som samtidig forklarer en del af Microsofts succes med, at der er en række udviklere tilknyttet, som nemt har kunne programmere apps til Windows Phone. Det betyder dog ikke, at Windows Phone og Windows Marketplace nogensinde kommer op på siden af Android, i popularitet og udbredelse, skriver engadget.com.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

21-12-2010 15:01:01

Det er da klart, at de får flere apps til start end Android gjorde, da de startede. Markedet for det er jo blevet meget større, med mange flere kunder og udviklere.

Men vokser de så ikke også hurtigere end App Store? Har da læst, at Android Marked vokser hurtigst.

0 0
21-12-2010 19:04:02

Mange af de apps der allerede findes til Android, iOS og Nokia kan formenligt forholdsvist nemt konverteres til WP7, fordi de ikke skal opfindes fra bunden.

0 0
21-12-2010 16:20:26

Jeg tror WP kommer til at løbe meget hurtigt,og vil overhale både App Store og Android market,vel og mærke når de først har rettet de mangler der er.

0 0

Om brug af cookies