Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Mobile 6-opdatering lækket af Microsoft-ansat

Windows Mobile 6-opdatering lækket af Microsoft-ansat

Oplysninger om en opdatering til Windows Mobile Mobile 6.0, der gør det muligt at læse Office 2007 filer, er blevet lækket ved et uheld.

Jason Langridge, en ansat ved Microsofts Windows Mobile gruppe i England, er ved et uheld kommet til at lække oplysninger om en opdatering til Windows Mobile 6.0.

Langridge skrev i sin blog, at Mobile 6.1 var tilgængelig og tilføjede ligeledes et link, hvorfra opdateringen kunne hentes.

Opdateringen var dog kun til interne tests og skulle først have været frigivet til offentligheden om nogle uger. Opdateringen gør det muligt at læse og redigere Word og Excel filer, samt se PowerPoint filer lavet i Office 2007.

Office 2007 blev frigivet i januar, mens Windows Mobile 6.0 kom midt i 2007. Brugerne af Windows Mobile 6.0 har dog ikke kunnet læse filer lavet i Office 2007, hvilket selvfølgelig er et problem. Man har derfor arbejdet med opdateringen af Windows Mobile og skulle i løbet af få uger være klar med opdateringen.

Hjemmesiden, som Langridge linkede til, er blevet lukket ned og omtalen af opdateringen er fjernet fra Lamgridges blog. Brugere må derfor væbne sig med tålmodighed en uge eller to endnu.

Mon ikke Lamgridge nu er jobsøgende?

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies