Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Mobile 6.5: Dette kan ikke være sandt

Windows Mobile 6.5: Dette kan ikke være sandt

Vi håber ikke disse rygter er sande.

En lavine af rygter med screenshots fra styresystemet Windows Mobile 6.5 er startet på nettet. Angiveligt skulle der være tale om officielle billeder af Microsofts næste mobile styresystem.

På Mobilsiden.dk føler vi os helt overbevist om, at det simpelthen ikke kan være sande screenshots. I så fald, vil systemet blive en klar brugermæssig katastrofe.

Som du kan se, minder det mest om en billig kinesisk kopi.

Hvad mere sandsynligt er, at Microsoft officielt vil præsentere Windows Mobile 6.5 på Mobile World Congress i Barcelona i næste måned. Mobilsiden.dk er naturligvis på plads ved Microsofts pressemøde.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Daniel Jørgensen 22-01-2009 16:17:14

Hvis det der faktisk var den rigtige Windows Mobile 6.5.. Men hey, hvad forventer i lige? Altså det er jo stadigvæk en viderbygning på den meget forældede kerne så jeg tror ikke i skal regne med noget der er væsentligt bedre end det windows mobile 6.1 vi kører med idag.. Wm6.5 er jo trodsalt bare et mellemstop før deres store WM7 kommer ..

Og desuden er det jo i beta også kan det jo godt ske det er rigtigt nok.. der skal jo nok komme noget forskel i final udgaven.. :)

Inde på XDA-developers er der også nogen der skulle have fået fat i en WM6.5 beta rom som allerde nu kan flashes på nogle af enhederne derinde..

Se noget video med det her.. http://www.youtube.com/watch?v=Anhs4SQrS5A - om det er sandt ved jeg dog ikke !

~D

0 0

Om brug af cookies