Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows mobiler på vej fra ny aktør

Windows mobiler på vej fra ny aktør

Velocity er navet på en ny producent af mobiler med Windows Mobile. De første udgaver er præsenteret, og ser meget interessante ud.

Velocity Mobile er inden længe klar med to modeller; Velocity 103 og Velocity 111. Førstnævnte kommer på markedet allerede i nuværende kvartal, mens sidstnævnte kommer i tredje kvartal.

Velocity Mobile er et amerikansk firma, men begge modeller vil efter sigende også dukke op i Europa.

Velocity 103
Velocity 103 er den enkle mobil af de to kommende modeller. Den har dog alligevel mange af de funktioner de fleste brugere efterlyser. Blandt andet 2,8 tommer trykfølsom skærm med en opløsning på 640x480 punkter.

Den understøtter trådløst netværk, EDGE, GPRS, 3G og Turbo 3G. Der er desuden også blevet plads til GPS. Det indbyggede kamera er på 2 megapixel.

Velocity 103 bruger operativsystemet Windows Mobile 6.1.

Velocity 111
Velocity 111 er udstyret med det klassiske QWERTY-tastatur, der efterhånden er blevet normalt på mange Windows Mobile-telefoner.

Ligesom den lille model 103 understøtter denne de samme trådløse teknologier, og har ligeledes GPS. I Velocity 111 er der også kun blevet plads til et kamera på 2 megapixel. Styresystemet er Windows Mobile 6.1.

Prisen på de to modeller er stadig ukendt. Er du interesseret i at læse mere om Velocitys to modeller, så kan du gøre det på: velocitymobile.com

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies