Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone 7 lander i oktober

Windows Phone 7 lander i oktober

Aldrig før har en Microsoft medarbejder udtalt sig så tydeligt om udgivelsesdatoen for Windows Phone 7, det lader til at blive i oktober for det europæiske marked.

I en præsentation om Microsofts nye store håb indenfor mobile styresystemer Windows Phone 7, lod Kevin Turner det sive, at Microsoft forventer at den verdensomspændende overgang til det nye styresystem, vil ske i oktober i Europe og i november i USA.

Det er det mest tydelige nogen fra Microsoft har været, angående udgivelsesdatoen indtil videre, og herfra kan vi jo kun glæde os over, at vi angiveligt vil få det nye styresystem at se før amerikanerne.

For nyligt blev der desuden frigivet en 25 minutters lang video,  hvor Windows phone 7 og nogle af dens features præsenteres, den kan ses her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Søgaard 03-08-2010 11:56:18

Jeg sad og så deres 25 minutter lange præsentation i går og må sige at jeg er ret imponeret. Dog bryder jeg mig ikke synderligt om deres startskærm med de kedelige farver. Der er lidt for lidt liv.

Men når man kommer ind bagved synes jeg det hele bliver meget bedre. At overskrifterne bevæger sig over flere menuer vertikalt virker rigtig godt og intuitivt. Menuerne er rigtig flotte og simple og det ser ud til at speed'en er helt perfekt.

Jeg er dog ikke meget for at skulle bruge mit Windows Live ID. Jeg ejer et og har gjort det i mange år, men jeg bryder mig ikke om Microsofts måde at begrænse det på. Jeg er i stedet begyndt at bruge Gmail til synk af mine kontakter og kalender, hvilket jeg synes fungerer langt bedre.

Iøvrigt er jeg lidt ked af at han lægger så meget vægt på deres xbox live. Jeg ejer ikke en xbox og skal bestemt heller ikke investere i en fordi jeg køber en WP7 telefon.

I det store hele er jeg vældig imponeret og glæder mig til at få en mellem fingrene når de lander i Danmark.

0 0

Om brug af cookies