Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Windows Phone 7 nu på vej til telefon-producenter

Windows Phone 7 nu på vej til telefon-producenter

Windows Phone 7 er på vej. Det nye operativsystem er nu frigivet til producenterne så de kan lægge det på deres telefoner.

Den første september i år blev en milepæl i udviklingen af Windows Phone 7. I en blog fra holdet bag operativsystemet, skrev Terry Myerson at Windows Phone 7 endelig var blevet afsluttet og frigivet til producenterne, så de kan lægge det ned på deres enheder.

- “I dag (den første september, red.) er dagen som Windows Phone holdet har arbejdet hen imod, og vi er meget begejstrede for at kunne sige, at vi har nået den største milepæl for vores interne hold - frigivelsen af Windows Phone 7 til producenterne.”

Den endelige version af operativsystemet, vil indeholde endnu usete funktioner og features, blandt andet muligheden for at filtrere Facebook kontakter, som vil blive integreret direkte i kontaktlisten, samt muligheden for at “syntes om” en post direkte fra den indbyggede people’s hub, fortæller Myerson.

Mest gennemtestede system nogensinde

Desuden nævner han at Windows Phone 7 er den mest gennemtestede mobile platform Microsoft nogensinde har frigivet.

Blandt andet er styresystemet blevet udsat for over 3,5 millioner timers stresstests, kombineret med blandt andet 8,5 millioner timers automatiserede tests.

Man kan kun håbe på at de mange timers test arbejde har båret frugt, og at vi snart kan nyde et så godt som fejlfrit styresystem fra Microsoft.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies